nlc.hu
Sztárok

Hazai sztárok gyerekeinek neve

Teszteld magad: tudod, hogy hívják a magyar sztárcsemetéket?

A sztárok nemcsak az öltözködésükkel vagy hajviseletükkel teremthetnek divatot, hanem a gyerekeik nevével is. Tudod, kinek hogy hívják a csemetéjét?
Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Vajon kinek a kisfia robbantotta be a köztudatba itthon a Benett nevet, és ki az, akinek köszönhetően egyre több kislány kap dupla keresztnevet? Ha ezekre kapásból tudod a választ, valószínűleg abba a kérdésbe sem törik bele a bicskád, hogy kik Mici és Vencel szülei.

Bár a sztárcsemeték között itthon is szép számmal akadnak olyanok, akik korábban sosem hallott, különleges nevet kaptak, sokan vannak azok is, akiknek a régi klasszikusok közül választottak a szüleik.

A hagyománytisztelőbbek még attól sem riadtak vissza, hogy a legifjabb családtagoknak ugyanazt a nevet adják, amit az anyukájuk vagy az apukájuk visel, ami ma azért már tényleg ritkaságszámba megy!

Akárhogy is, egyben biztosak lehetünk: a hazai hírességeknek igenis van beleszólásuk az évről-évre kiadott, legnépszerűbb keresztneveket magába foglaló Top100-as lista alakulásába. Nem egyszer előfordult, hogy a sztárbabák születését követő évben hatalmas lendületet kapott a keresztnevük.

Légy résen, mert az első pár, amolyan bemelegítő kérdés után komolyabban próbára tesszük a tudásodat!

Kifognak rajtad a hazai sztárcsemeték nevei?

Béres Alexandra és Barna Krisztián Flórával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top