nlc.hu
Család

Sztárbabák nevei

Ezt meg hogy? Ezeknek a sztárcsemeteneveknek a legviccesebb a jelentése!

A hírességekkel is gyakran megesik, hogy a különleges névválasztással igencsak túllőnek a célon. Figyelem, meghökkentő keresztnevek következnek!

Ahogy újabban a hétköznapi emberek, úgy jó ideje a hírességek sem csinálnak nagy ügyet abból, ha a gyereküknek választott név sokaknál kiveri a biztosítékot.

Csodálkozó kislány

Szemrebbenés nélkül nevezik el az új családtagokat városokról, égtájakról, a reggelijükről, a kedvenc színükről, imádott mesefigurájukról, vagy ha épp úgy tartja kedvük, a szerencseszámukról.

Itthon legutóbb a Kulcsár Edináék kislányának választott név borzolta a kedélyeket: Amara a hivatalos verzió szerint azt jelenti, örökkévaló, ám olaszul annyit tesz, keserű. Az egykori szépségkirálynő annak idején kisfia születése után is kapott hideget-meleget a babának adott Medox név miatt, ami egyébként igen pozitív jelentéssel bír: kedves, jótékony, nagylelkű.

Hőbörgés ide vagy oda, a szokatlan hangzású fiúnév végül olyan sok szülőnek megtetszett, hogy 2021-ben még a száz legnépszerűbb név listájára is felkerült, pedig korábban a közelébe sem jutott, annyira ritkának számított. A külföldi sztárok névválasztását látva érdemes lenne átgondolni, hogy illeti-e kritika Amarát!

Gwen Stefani és férje
Megnézem
Összes kép (5)

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top