nlc.hu
Sztárok

Igazi babyboom: érkező magyar sztárcsemeték

Igazi babyboom: érkező magyar sztárcsemeték

A következő időszakban igazi babyboom lesz a magyar sztárvilágban.

Összegyűjtöttük, hogy a következő időszakban mely sztárcsaládoknál bővül a család.

Nádai Anikó

Nemsokára megszületik Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeke.

A baba neve és neme is eldőlt: a párnak kisfia lesz, így a családi hagyomány útján Hajmásy Péter Pálnak hívják majd.

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert Patrik hihetetlenül kiegyensúlyozott, cuki baba volt, és biztos vagyok benne, hogy a második kisfiammal sem lesz ez másképp” – nyilatkozta nemrég a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy noha az első kisfia természetes úton született, most a kicsi – a biztonságukat szem előtt tartva – császárral érkezik majd, Nádai Anikó ugyanis 2020-ban esett át egy méhnyakrák-műtéten.

Pindroch Csaba

Verebes Linda és Pindroch Csaba a közös darabjuk után árulták el, hogy hamarosan bővül a családjuk, a negyedik gyermeküket várják. Ugyanakkor azt is bejelentették, hogy egy ideig nem állnak színpadra így kettesben.

Pindroch Csaba és felesége

Fotó: Nők Lapja/Facebook

„Sokan csodálkoznak, hogy még egy gyermeket vállalunk, de az ismerőseink között is több családban született négy-öt gyerek, úgyhogy van előttünk jó példa. Természetesen óriási logisztikát igényel majd egy ekkora családot működtetni, és én már három gyerek mellett is sokszor érzem úgy, hogy háromfelé kell szakadnom, de meg fogjuk oldani. Nagyon szép évek várnak ránk, boldogan nézünk elébe!” – árulta el a lapnak Linda.

Barbee

Bata Adrienn, azaz Barbee egy évvel ezelőtt kötötte össze életét kedvesével, Gáborral, miután az egy különleges helyen, New Yorkban megkérte a kezét. 

Nemrég pedig újabb csodás hírt osztott meg a rajongóival az énekesnő. A Facebook-oldalán mutatta meg kerekedő pocakját és elárulta, hamarosan szülők lesznek Gáborral. 

Caramel

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi májusban igazi örömhírrel jelentkezett az Instagram-oldalán: második gyermekét várja. A fotót ugyan nem mutathatjuk meg, de ide kattintva elérhető.

(Nyitókép: Korponai Tamás/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top