nlc.hu
Sztárok

Dávid Kornél a kisfiuk névválasztásáról

Dávid Kornél elárulta, miért kapta a kisfia a Dalton nevet

A fagyizójukat is róla nevezte el párjával az egykori kosárlabdázó.

Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan újabb taggal bővül Dávid Kornélék családja: feleségével, az MTK-ban kézilabdázó Dávid-Azari Fruzsinával októberre várják második kisfiukat. Azaz kistestvért kap a hamarosan 4 éves Dalton Barnabás.

Dávid Kornél

Dávid Kornél egy 2000-es meccsen – Fotó: Robert Skeoch /Allsport – Getty Images

A korábbi kosaras a Blikknek adott interjúban többek között arról is mesélt, hogy annak idején miért a Dalton névre esett a választásuk. “Olyan keresztnevet szerettem volna, amelyet külföldön is könnyen megértenek, hiszen amikor felnő, minden bizonnyal már világpolgár lesz” – vallotta be Dávid Kornél, aki a feleségével közösen egy fagyizót vezet, a vendéglátóhely névválasztásában (Daltissimo) pedig a kisfiuknak is oroszlánrésze volt.

Dalti után neveztük el az üzletet Daltissimónak” – mesélte az immár játékosmegfigyelőként és tévés szakkommentátorként dolgozó exsportoló, aki azt is elárulta, hogy az ősszel megszülető, második kisfiuk nevéről még nem döntöttek.

Még több különleges sztárbaba-név az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top