nlc.hu
Sztárok

Horváth Csenge vallomása

Horváth Csenge: „Ha lett volna választási jogom, nem biztos, hogy ezt az életet választom”

Horváth Csenge a kamerák kereszttüzében nőtt el, hiszen Fésűs Nelly lányaként sokat volt a reflektorfényben gyerekkora óta. Azt mondja, ezért nem ítéli el az édesanyját, hiszen friss anyukaként ki gondolná, hogy a szereplésből akár baj is lehet.

Horváth Csenge

Fotó: Palikék világa

„Különösebben nem is volt belőle semmi rossz, hiszen itt vagyok, élek, virulok, csinálom a dolgomat. Csak az hiányzott nekem, hogy meglegyen a választási jogom ahhoz, hogy szeretném-e ezt az életet, vagy nem. Mert nem biztos, hogy ezt választottam volna” – mondta a Palikék világa című műsorban Csenge, majd hozzátette, nagyon sok előnye származott abból, hogy ismert az édesanyja, ám árnyoldala is van. 

„Ez a folyamatos kifelé élés. A csúsztatás, hogy mindig azt mutatjuk, hogy minden szép és jó, miközben nem. Ez mindenkinél így van, aki a média világában él, de szeretik az emberek eltussolni. Örülök annak, ha valaki tényleg boldog és azt is mutatja, de ez az esetek 80 százalékában nem így van” – részletezte a modellként tevékenykedő Csenge.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top