nlc.hu
TV-sztárok

Emilio és a balhé

„Olyan ideges lettem, hogy csak kergettem őt” – hatalmas balhé tört ki Emilióéknál

Az énekes barátai segítségével cipelte be a házba a hatalmas tv-jüket, amikor megcsúsztak és a készülék ripityára tört. Tina mérgében seprűt ragadott és azzal vette üldözőbe férjét.

Állt a bál az Emilio famíliánál, amikor Emilio és barátai hibát vétettek a tv-készülék lakásba történő szállításakor. Az énekes segítőinek egy óvatlan pillanatban megcsúszott a keze, így a tv a földön landolt és összetört.

Emilio és Tina

Emilio és Tina (Fotó: Drága családom)

„Amikor leejtettük a tv-t, először fel se fogtam. Csak fogtam a fejemet, aztán átvillant az agyamon, hogy Tina ezért ad majd nekem. Volt bennem valami halvány remény, hogy talán nem lett olyan nagy baja, de kijelzővel a kőre esett. Szilánkosra tört az egész” – mondta a Sláger TV Drága családom című műsorában Emilio, akinek felesége éktelen haragra gerjedt, mikor megtudta, mi történt.

„Az egész házfelújítás alatt rakosgattuk a tv-t ide-oda, vigyáztunk rá, hogy ne legyen baja. Alig vártam, hogy ez is a helyére kerüljön. Volt egy félelmem, hogy nem szabad ezt Emilióra bízni, de úgy voltam vele, lesznek itt annyian, hogy megoldják. Tévedtem, az idegtől alig láttam, amikor kiderült, hogy összetörték” – árulta el Tina, aki hirtelen haragjában felkapta a seprűt és azzal kergette meg Emiliót.

„Nem tudom, mi volt vele a célom, de olyan ideges lettem, hogy csak kergettem őt. Egy szerencséje volt, a nagy futkosásban kicsit lecsúszott a nadrágja. Így végül kínomban inkább ezen nevettem, de megbékélni még jó darabig nem fogok” – mondta feldúltan Emilio felesége. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top