nlc.hu
TV-sztárok

Emilióék emlékei

Féltve őrzött emlékek kerültek elő Emilióék családjában

Tina rendrakás közben bukkant a régi laptopra, amelyen legelső jegyes-, valamint családi fotóik lapultak. A felvételeket látva rögtönzött múltidézésbe kezdett a család.

Kellemes meglepetésben volt része Tinának, aki rendrakás és takarítás közben, egy hirtelen ötlettől vezérelve döntött úgy, beüzemeli régi laptopjukat. Abban sem is reménykedett, hogy az öreg masinát működésre bírja, de amit a gépen talált, eléggé meglepte.

„Épp pakolásztam a szekrényben, amikor arra gondoltam, be kéne kapcsolni ezt a gépet, hátha még bírja. Emiliónak is tetszett az ötlet, hiszen mindketten emlékeztünk rá, mennyi felvételt készítettünk és tároltunk anno a gépen. Az első közös fotóinktól, Vivike családba való érkezéséig mindent ezzel örökítettünk meg régebben – emlékezett vissza a Drága családomban Tina, aki Emilióval közös első fotójukat is megtalálta. – Határozottan emlékszem a pillanatra, amikor ez a fotó készült. A felvételeket lapozgatva minden emlék előtört! Ahogy Vivi első karácsonyára készültünk, ahogy Vivi Bibinek hívta magát, hogy milyen pici volt, mi pedig mennyire fiatalok. Csodás emlékek ezek, jó volt elmerülni bennük” – mondta Tina, akinek férje is elérzékenyült a képanyagokat nézegetve.

emilio és tina emlékek
Megnézem
Összes kép (5)

„Felbecsülhetetlen eszmei érték, ami ezen a gépen. Persze csak számunkra, de nagyon jó érzés a múltat felidézni a fotók, videók által. Sajnos öregszünk, a gyerekek pikk-pakk felnőnek és csak a szép emlékek maradnak. Egyben reménykedem: ha megöregszem nagy család és sok unoka fog majd körülvenni. Egészség legyen és ők velem, a többi nem számít” – mondta nosztalgiázva Emilio a Sláger TV műsorában.

Legfrissebb sztárhíreink: 

emilio tina

Emilio és Tina (Fotó: Sláger TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top