nlc.hu
Sztárok

Szentgyörgyi Romeoval fogynak Emilioék

Emiliot és feleségét Szentgyörgyi Romeo fogyasztja le – fotók

A házaspár újult erővel vágott bele az edzésbe, amelyben Szentgyörgyi Romeo van a segítségükre.

Emilio és felesége, Jellinek Tina évek óta ádáz küzdelmet folytatnak a pluszkilók ellen, több, mint egy éve pedig teljes életmódváltásba kezdtek. A páros több tucatnyi súlyfeleslegtől szabadult meg, ám mivel az év végét külföldön töltötték, majd Emilio belevetette magát a koncertezésbe, a Sztárban sztár miatt pedig háttérbe szorult az edzés.

Emilioék

Küzd a pluszkilókkal Emilio és neje, Tina – Forrás: Instagram / @emilioking13

Tény és való, hogy most nem ezen volt a fókusz az életünkben. Próbáltunk inkább az étkezésre odafigyelni, de az ünnepek alatt mi is könnyebben csábultunk el. Aztán jött a hajtás, a londoni koncert, a verseny… most azonban eljött az idő, hogy újra megmozgassuk magunkat” – vallotta be Emilio, aki 6 kilót hízott vissza az utóbbi időben.

Emilioék

A hasizmot is edzették Emilioék – Fotó: spotlightmedia.hu

Sajnos nagyon érzem, hogy az utóbbi időben kevesebbet mozogtam. Nehezebben megy a futás és hamarabb elfáradok. Mégis úgy vagyok vele, hogy ha már itt vagyunk, edzeni jöttünk, akkor csináljuk! (…) Nem szeretek lazsálni és bár tudom, hogy másnap kegyetlen izomlázam lesz, nem bánom. Muszáj formásodnunk” – mondta Tina, akinek a férje úgy érzi, jó kezekben vannak.

Emilioék

Tina sem lazsált Romeo edzésén – Fotó: spotlightmedia.hu

Emilioék

Karerősítő gyakorlatokban sem volt hiány – Fotó: spotlightmedia.hu

Romeót régóta ismerem, ezért megkértem, hogy segítsen egy kicsit tovább faragni a súlyunkból a mozgás erejével. Sok mindent megtanultunk az étkezésről, mozgásról az utóbbi időben, de szükségünk van az új löketre, új mozgásformára. Szentgyörgyi Romeo ehhez profi segítségünk lesz” – lelkendezett az Üdv a családban! című műsorban a Sztárban Sztár-ban is bizonyító Emilio.

Olvass még Emilioról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top