nlc.hu
Sztárok

Emilio akkor és most

Mélyszegénységből tört ki, és az ország egyik legszórakoztatóbb előadójává vált Emilio

A 45 éves Emilio az ország egyik legszórakoztatóbb énekese, akinek családját is imádják a rajongók.

Jellinek Emil, Emilio 13 éves korában kezdett el érdeklődni a zene iránt, amikor nővére beleszeretett egy dobosba. Mivel sok időt töltött velük, óhatatlanul ráragadt a hangszer és a zene iránti szeretet. Néhány héttel később szülei meglepték egy dobfelszereléssel, 4 hónappal később már saját zenekarával koncertezett.

Amellett, hogy kiváló énekes és dobos, magas szinten beat-boxol (szájdobolás) is. Jelenleg a Sztárban Sztár című műsorban csal hétről-hétre mosolyt a nézők arcára.

Emilio akkor és most

Emilio 2007-ben (Fotó: László Szabolcs/smagpix)

Állandó harc a kilókkal

Emilio a 2000-es évek elején 168 kilót nyomott. 2008-ban gyomorgyűrű segítségével 24 kilót adott le, de a pluszkilók vissza is szaladtak rá, miután megismerkedett jelenlegi felségével, Tinával.

Végül közösen életmódváltásba kezdtek, és az énekes 80 kilóra fogyott

„Elkezdtem az edzést, és nagyon odafigyelek a kajára. Könnyű, nem túl zsíros ételeket eszem, sült húst, zöldségpüréket, a köreteket elhagytam. Nagyon fontos, hogy rengeteg vizet iszom. Most 80 kg vagyok, nagyon rég voltam ennyi. Felidézni is alig tudom, talán van annak már húsz vagy harminc éve is!” – mondta az énekes a Sláger TV-n látható Drága családomban.

Tinával régóta ismerik egymást

Tina egy korábbi interjújában elárulta, hogy 2010 szeptemberében ismerték meg egymást közelebbről Emilióval.

Emilio akkor és most

Emilio és Tina 2011-ben (Fotó: Mihály Samu Gálos /Smagpix)

„Ezer éve ismertük egymást, egészen pontosan gyerekkorunk óta. Mégis, akkor kezdődött minden, amikor regisztráltam a Facebookra. Emiliót felkínálta ismerősnek, én bejelöltem, ő pedig rám írt. Tényleg nem voltunk ismeretlenek egymásnak, hiszen a fellépések előtt gyakran találkoztunk, volt, hogy beszélgettünk, váltottunk néhány szót. Aztán a Facebookon folytattuk a beszélgetést, egy hajnalon pedig találkoztunk is” – elevenítette fel Tina, aki szerint Emilio nagyon magabiztos volt az első randin.

Nem volt mindig fényűző élete

„2000-ben teljesen padlóra kerültem. Az önkormányzat elvette a lakásunkat. Nem volt bevételem, ahol éltem, nem volt se fűtés, se víz, egy matracon aludtam. Fogalmam sem volt róla, hogy mit hoz a holnap. Még tüdőgyulladást is kaptam, de nem volt pénzem kiváltani a gyógyszert. Senki nem volt mellettem, csak a jóistenbe tudtam kapaszkodni” – idézte fel a múltat a Drága családomban az énekes, akit néha-néha meghívtak a Fészek Klubba, ahol töltekezhetett egy kicsit.

Emilio akkor és most

Emilio a Sztárban Sztár előadójaként (Fotó: Sajtószoba)

„Mindvégig bíztam Istenben és nem adtam fel. A hideg lakásban, a gyertya fényénél írtam a dalokat. Ott született a ’Ne nézz vissza rám’ című dalom is. A kitartásomnak meg is lett a gyümölcse, 2003-ban felfedeztek és minden elkezdett jobbra fordulni. Tudom, hogy milyen nehéz a rosszban, de ki kell tartani és bízni a jóban” – mondta az előadó.

(Nyitókép: László Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top