nlc.hu
Sztárok

Emilio búcsúzott a Sztárban Sztár-ban

Sztárban Sztár: Emilio esett ki, Stohl András lett a napi győztes

A nézők Péterffy Lilit mentették meg a kieséstől.

A Sztárban Sztár 8. negyedik élő show-jában ismét elképesztő átalakulásokat láthattunk a 9 – még versenyben lévő – énekestől. Stohl András – aki maximális, 40 pontot kapott a zsűritől – lett a napi győztes. Az 55 éves színész, műsorvezető Hevesi Tamást alakította a színpadon, a produkciójától leesett a zsűri álla.

Emilio

Ezúttal Emiliónak kellett búcsúzni a Sztárban Sztár műsortól (Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó)

Az összesített versenypontok alapján Péterffy Lili és Emilio került a veszélyzónába. A nézők Péterffy Lilit mentették meg a kieséstől, így Emilio számára véget ért a Sztárban Sztár, pedig a produkciója végén mindenki állva tapsolt neki. 

Az énekes – aki Rag’N’Bone Man bőrébe bújva egy érzelmes dalt adott elő – megható beszéddel búcsúzott mindenkitől. Elmondása szerint a világbékéért énekelt aznap este a színpadon.

A jövő heti adásban már csak nyolcan folytatják a versenyt. A Sztárban Sztár 5. élő-show-jában ismét őrületes feladatok várnak az énekesekre: 

Olvass még a Sztárban Sztár 8.-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top