nlc.hu
Trend

Marics Peti rajongója 50 ezret költött sms-re

Sztárban sztár: Marics Peti egyik rajongója 50 ezer forint értékben küldött sms-eket a kedvencére

Rezgett a léc, de végül bent maradt Marics Peti.

Marics Peti Tina Turnerként lépett színpadra a Sztárban sztár legutóbbi adásában, azonban a technika kibabrált vele. Elromlott a fülese, a mikrofon is néma maradt, majd fél perccel a produkció kezdete után kapott egy kézi mikrofont, ekkor azonban már kezdte feladni. Végigcsinálta az előadást, de nem volt elégedett. Ennek ellenére a nézők és a zsűri szavazatainak köszönhetően továbbjutott a következő adásba. 

A rajongók sokat tettek azért, hogy kedvencük továbbra is részese legyen az ország legnagyobb házibulijának. Volt olyan fanatikusa, aki 50 ezer forintot költött az emelt díjas sms-ekre, hogy továbbszavazza Marics Petit.

marics peti

Marics Peti (Fotó: TV2)

„Nagyon szeretjük Petit! A barátnőm 200 szavazatot adott le rá, hogy tovább jusson, ami azt jelenti, hogy több mint 50 ezer forintot fizetett ki, annyira kétségbeesett. Mi is megkönnyeztük, nagyon megviselt, hogy így járt a Peti” – mondta a Borsnak egy fiatal rajongó, a Valmar énekese pedig reagált. 

„Többször hallottam már, hogy több száz szavazatot adnak le rám. Ez nagyon megtisztelő számomra, de már sokszor megkértem őket arra, hogy ne tegyék ezt, mert ez sok pénz és nem szeretném, ha otthon konfliktus lenne miattam a szülőkkel. Azt sem szeretném, ha rám költenék a zsebpénzüket” – jelentette ki Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top