nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár: Marics Peti Tina Turnerként

Sztárban sztár: Marics Petin kifogott a technika, ami a produkciójára is hatással volt

Marics Petit nagyon bántotta, hogy nem tudta kihozni magából a maximumot.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Orsovai Reni esett ki a Sztárban sztárból. A nézőket és a zsűrit hideg zuhanyként érte az eredmény, hiszen sokan az ország egyik legjobb előadójának tartják. Ennél azonban több drámát tartogatott a harmadik adás: Marics Peti Tina Turnerként lépett színpadra, ám cserbenhagyta a technika. Nem szólt a mikrofon, ráadásul nem hallotta magát, ami pár másodperccel a produkció előtt derült ki, így már csak utólag tudtak korrigálni a szerkesztők és fél perc után a kezébe nyomtak egy mikrofont.

A Valmar frontembere próbálkozott, de nem úgy sikerült az előadás, ahogy azt eltervezte. Peti a produkció után leült a többiekhez, majd eltörött a mécses, a társai vigasztalták. Egy hosszú Insta-sztoriban köszönte meg a rajongóinak, hogy ebben a helyzetben is támogatják.

marics peti sztárban sztár

„Annyi üzenetet írtok, hogy már nem tudom szó nélkül hagyni: a mai nap minden szarul jött ki. Beteg is vagyok pár napja, eleve tudjátok, hogy nem a kedvenc feladatom volt ez, ettől függetlenül meg akartam csinálni tudásom szerint a lehető legjobban, hogy azoknak is bizonyítani tudjak, akik nem csípnek. Sajnos az elején nem hallottam magam, mondták a fülemre, ők se hallanak, erre már kezdődött a visszaszámlálás, mondom, az komoly. Kikaptam a fülmonitort, legalább kívülről halljam magam valamennyire, de kiderült, hogy a mikrofon se szól. Szóval káosz lett az egész, de nektek nagyon köszi, hogy ennyire támogattok. Megható üzeneteket írtok, jólesik nagyon őket olvasni, reméljük, a következő héten vissza tudunk ülni a nyeregbe és hozni a show-t, ahogy szoktuk” – írta Insta-oldalán Marics Peti.

marics peti tina turner

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top