nlc.hu
Sztárok

Orsovai Reni a Sztárban Sztár kiesője

Orsovai Reni a Sztárban Sztár kiesője, sírva vette tudomásul a döntést

Orsovai Reni sírva vette tudomásul a szavazás végeredményét, Tilla és a versenyzőtársak vigasztalták a Sztárban Sztár énekesnőjét.
Zámbó Krisztián és Orsovai Reni a Sztárban Sztárban

Elképesztő átváltozások voltak a Sztárban Sztár nyolcadik évadának harmadik adásában, de ahogy lenni szokott, egyvalakinek távoznia kellett a műsorból.

A veszélyzónába Zámbó Krisztián és Orsovai Reni került, és

végül Orsovai Reni esett ki.

Szívszorító volt a búcsú, az énekesnő sírva vette tudomásul a szavazás végeredményét, Tilla és Reni versenyzőtársai a színpadra rohantak, hogy vigasztalják.

További érdekes produkciók a műsorból:

Stohl András tökéletesen hozta Sipos F. Tamás karakterét, nem véletlen, hogy 39 ponttal jutalmazta a produkciót a zsűri.

Marics Peti produkciója elején technikai hiba történt, nem működött a mikrofonja, ráadásul betegen állt színpadra Tina Turnerként a fiatal énekes. A könnyeivel küzdött a zsűri kritikáját hallgatva:

Dallos Bogi elképesztő feladatot kapott, a férje, Puskás Peti bőrébe kellett bújnia mint a The Biebers frontembere.

Bogi látványos előadást mutatott be, amiért megérdemelten kapott 40 pontot, és egy csókot a férjétől. Kivételesen a stúdióban volt Puskás Peti is, akit egy adás erejéig elengedett az RTL Klub a TV2-be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top