nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár: Dallos Bogi a férjeként

Dallos Bogi Puskás Petiként tarolt: „Nem a paródia volt a cél”

Bogi nagyon izgult a produkció előtt, de örül, hogy sikerült megugrania a feladatot.

Dallos Bogi a férjeként lépett színpadra a Sztárban sztár tegnapi adásában. Az énekesnő a héten megfigyelte Puskás Petit, még a ruháit is hordta, hogy tényleg minden a helyén legyen a produkcióban. Nem okozott csalódást.

„Az volt a férjem tanácsa, hogy ‘all in’. Amit a színpadon csinál, még a hülye mozdulatokat is, vigyem bele a produkcióba. Egyáltalán nem a paródia volt a cél, Peti tényleg ennyit mozog a színpadon. Egy nagyon szerethető, humoros és elképesztően intenzív frontember. Szerettem volna bevinni a stúdióba azt az energiát, ami Petiben van” – kezdte az nlc-nek Dallos Bogi, aki – mint minden produkciója előtt és közben – most is nagyon izgult.

dallos bogi puskás peti

Fotó: Instagram

„Majd’ kiugrott a szívem a helyéről. Sokkal jobban izgultam, mint az előző két héten. Láttam Petit, ahogy ott ül a páholyban, ráadásul utolsóként léptem színpadra. Tudtam, hogy a nézők sokat várnak ettől a produkciótól, hiszen férj és feleség vagyunk, mindenkinél jobban ismerjük a másikat. Nagy volt a teher a vállamon, de úgy érzem, jól sikerült.”

Bogi arról is beszélt, hogyan érzi magát a műsorban. „Nagyon élvezem ezt az egészet. Korábban mindig kétkedve hallgattam, amikor az ilyen műsorokban mondták, hogy milyen jó barátok lettek. Arra gondoltam, hogy ennyi idő alatt nem mélyül el egy kapcsolat, mégis azt mondhatom, hogy már barátságok köttettek a színfalak mögött. Jóban vagyok a többiekkel és szeretek bejárni a próbákra. Nagyon sajnálom, hogy kiesett Orsovai Reni és nem lesz velünk jövő héten, mert tényleg jó barátnők lettünk” – zárta szavait az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top