nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi az Activity-ben

Szabó Zsófi Puskás Petinek: „Csodálom, hogy Bogi még nem vált el tőled”

Az énekes humoros megjegyzésére keményen visszavágott a műsorvezető.

Az Activity második adásában újabb 6 híresség vetette bele magát a bulizásba, hogy kipróbálják magukat 3 izgalmas játékban. Ezen az estén Puskás Peti lett a játékmester, mellette pedig Orosz Gyuri, Németh Kristóf, Ábel Anita, Józan László, Szabó Zsófi és Szellő István szálltak harcba az 5 millió forintos nyereményért. Mielőtt elmerültek volna a találgatásokban, Puskás Peti mindenkit górcső alá vett, hogy még jobb legyen a hangulat.

Szabó Zsófi és Puskás Peti,

Szabó Zsófi és Puskás Peti az Activity-ben – Fotó: Sajtóklub

Az X-Faktor mentora a vendégek bemutatásakor többször is vicces megjegyzést tett Szabó Zsófi melleire, amit a Reggeli műsorvezetője nem hagyott szó nélkül.

A bemutatkozó beszélgetéseket hallva, Szabó Zsófi megpróbált elbújni a pultja mögött, hogy kimaradjon ezekből a körökből, azonban Puskás Peti elől nem volt menekvés. A játékmester azonnal megkérdezte tőle, kölcsönkaphatná-e Zsófi melleit, amire jött is a válasz: “Már annyit nézted őket. Csodálom, hogy Bogi még nem vált el tőled!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top