nlc.hu
Sztárok

Magyar celebek párizsi városlátogatáson

Imádták idén Párizst a magyar sztárok, Rubint Rékáék és Puskás-Dallos Petiék is bejárták

Nászút, szerelmes kiruccanás, anya-lánya program - a francia fővárosban több magyar híresség is felejthetetlen napokat töltött 2021-ben.

Több hazai híresség is Párizs felé vette idén az irányt. Rubint Réka és lánya, Schobert Lara, Cinthya Dictator és szerelme, Molnár Tomi, valamint Puskás-Dallos Peti és felesége, Puskás-Dallos Bogi is bevették a francia fővárost.

Párizs

Párizsba ruccantak ki a sztárok – Fotó: illusztráció, iStock

Cinthya Dictator régi álma teljesült a párizsi utazással, amit még 2020 januárjában kapott a 30. születésnapjára a párjától, Molnár Tomitól. Akkor azonban a járványhelyzet miatt nem tudtak elutazni a szerelmesek, így csak másfél évvel később – idén júniusban – jutottak el Párizsba. A pár többek között a Louvre-ban is járt, sőt Jim Morrison sírjához is kilátogattak a Pére-Lachaise temetőbe.

Rubint Réka a lányával ruccant ki Párizsba, ezt az utat kapta ugyanis a 18. születésnapjára Schobert Lara. A szülinapos Larának nagy álma volt eljutni a francia fővárosba, az édesanyja pedig valóra váltotta ezt. A fitneszedző elárulta a közösségi médiában, hogy életük legcsodálatosabb 3 napját töltötték együtt Párizsban. Amúgy az egyik anya-lánya program az Eiffel-torony tetején való pezsgőzés volt.

Puskás Peti és Dallos Bogi az augusztusi esküvőjük után Párizsba utaztak el nászútra. Ahogy Rubint Rékáék, ők is jártak az Eiffel-torony tetején és Disneylandben, valamint a múzeumlátogatásokat sem hagyták ki. Különösen azokat a helyeket keresték fel, ahova az énekesnő mindig is szeretett volna eljutni. Az újdonsült házaspár is fantasztikus napokat töltött a francia fővárosban.

Kiemelt kép: nlc-montázs, Képek forrása: iStock és Sajtóklub

Mások ide utaztak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top