nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár interjúk

Emilio: „Otthon is a bohóc voltam”

Ember Márk kényelmetlennek tartja a női ruhát, Vavra Bence várta, hogy megszabaduljon ijesztő külsejétől, Emilio pedig a világbékéről beszélt.

A Sztárban Sztár negyedik élő-show-jában Stohl András lett a napi győztes, és kapta meg a zsűritől a maximális pontszámot, amit legutóbb Ember Márk kapott. A Vígszínház színészének elképesztő produkcióját most 39 pontra értékelte a zsűri. Korábban azt nyilatkozta, hogy már szeretné magát kipróbálni egy énekesnő bőrébe bújva is. A kívánsága teljesült: tegnap Cardi B-ként lépett színpadra. A paróka mellett egy fekete latex ruhát kapott, tűsarkú combcsizmában kellett fellépnie. A színész tökéletesen viselte a női darabokat, annak ellenére, hogy nem volt túl kényelmes egyik sem.

„Nagyon örülök, hogy megtalált ez a feladat, igazi különlegesség. A ruha egyáltalán nem kényelmes, iszonyatosan melegem van, nem tudok elmenni mosdóba. Minden tiszteletem a hölgyeké, akik hordani tudják az effajta ruhát” – mondta az nlc-nek, Ember Márk, aki a következő adásban Dollyt fogja alakítani.

Ember Márk Cardi-B Sztárban sztár

Ember Márk Cardi-B bőrébe bújt (Fotó: TV2)

„A jövő heti választás is nagyon egzotikus kaland lesz. Kíváncsi vagyok rá. Hazamegyek és belepillantok Dolly életművébe, bár egyébként nyilvánvalóan ismerem, de most közelebbről kell tanulmányoznom.” Ahogy legutóbb, így most is magával hozta a barátnőjét, aki elmondta, hogy mennyire lenyűgöző és sokoldalú is Márk, és nagyon büszke rá.

Vavra Bence is hatalmas átalakuláson esett át, hiszen ezúttal egy sokakat megbotránkoztató énekes bőrébe bújt.

„Marilyn Manson a lehető legtávolabb áll tőlem, mint előadóművész, ebből az emberi oldalát ki kell zárni, de előadóművészként ő a másik véglet. Én az vagyok, aki a szívét kiénekli. Ő is kiénekli, csak más van a szívében” – mondta Bence, aki a dal végén megkönnyebbülten nevette el magát.

Vavra Bence Sztárban sztár Marilyn Manson

Vavra Bence Marilyin Mansonként állt a színpadra (Fotó: TV2)

„Egy ilyen szerepben egy olyan embernek, mint én nehéz beleélni magát.  Mert egyébként durva volt, megborítja az embert, ha egy kicsit elhiszi magáról, hogy Marilyn Manson. A végén örültem, hogy végre vége van, végre visszatérhetek és lehetek Vavra Bence.”

De ha magát Bencét így megbotránkoztatta a kinézete, vajon mit szólt a nem mindennapi külsejéhez az anyukája? „Látta már, hogy nézek ki, szerintem gyorsan kiveszem a kontaktlencsémet, meg leveszem a hajamat és visszaalakulok, mielőtt beszélnék vele, mert nem akarok ráijeszteni.”

A show végén Péterffy Lili és Emilio maradt a színpadon Tilla mellett. A műsorvezető kiemelte, hogy a két versenyző közül csak egyikőjük áll valóban az utolsó helyen, de a másikról nem lehet tudni, hogy hányadikként végzett. Végül az énekesnő jutott tovább, és Emilio esett ki, akinek állva tapsolt a közönség és a zsűri is. De az énekes nem bánkódott és csalódott sem volt. Miután megszabadult a több tíz kilónyi maszktól és jelmeztől a kulisszák mögött, elmondta, hogy nem versenyezni érkezett a Sztárban sztár műsorába, hanem játszani.

„Játszani a karakterekkel, hétről-hétre készülni. Természetesen otthon is a bohóc voltam, mert hát ők látták először a produkciót: leültettem a feleségemet meg a lányomat a fotelbe és elkezdtem Korda Györgyöt utánozni, hogy milyen lesz. A feleségemet kérdeztem, hogy mi a hiányosság, mert ő az én másik felem, egy igát húzunk. Benne van pakliban, hiszen minden héten kiesik valaki. Most kiestem, bár eléggé furcsálltam, hogy akkor, amikor éneklek egy normális feladatot, így választ a közönség” – nyilatkozta a műsor után az nlc-nek.

Emilio Rag'n'Bone Sztárban sztár

Emilio, mint Rag ‘n’Bone (Fotó:TV2)

Az énekes már délelőtt 11 órára, a versenyzők közül elsőként érkezett a TV2 stúdiójába, hogy a maszkmesterek időben végezzenek, ugyanis nem kis átalakuláson kellett átesnie. Elmondása szerint nagyon jó érzés volt, hogy már nem a fogyás a célja.

„Vissza kellett kövéríteni engem, ami egy kicsit megrázott, mert nagyon kemény időket éltem meg, hogy ez a 90 kiló leugorjon. Akarat kellett hozzá, meg hát a feleségem is, aki visszatartott, amikor megkívántam valami hizlaló ételt. Párszor éhesen, sírva feküdtünk le Tinával, közben néztük a gasztroshow-kat. Pár főzőműsor lement, majd az első 30 kiló is.”

A következő 27 kilótól pedig abban a fél évben szabadult meg, amikor a Dancing with the Stars műsorára gyakorolt, ugyanis akkor napi 5 órát töltött a táncteremben. Bár a Sztárban sztár színpadán Rag’n’Bone- ként énekelt, a brit énekes nem tartozott Emilio kedvencei közé. Mégis ez volt az a szereplése, ami legközelebb állt a szívéhez.

„A négy produkciót, ha összeteszem, nekem többet ért az, amikor Tilla átadta a mikrofont, hogy elmondjam az embereknek, hogy szeressék egymást. Globálisan nagyon nagy baj van ebben a világban, és lehet, hogy isten azért adta ezt a feladatot, hogy elmondjam ezt az embereknek”–    tette hozzá Emilio, az ukrán- orosz háborúra utalva.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top