nlc.hu
Sztárok

Beteltek Rubint Réka táborai

Nagyot szakított Rubint Réka vállalkozása a “füredi balhéval”

Nem ártott a fitneszlady táborainak az incidens. Sőt...

Rubint Réka balatonfüredi Alakreform-táborától volt hangos a közösségi média februárban, mivel egyesek szerint elfajult az esti buli. A fitneszlady és férje szerint csupán a rosszakaróik akartak nekik keresztbe tenni. Hiába a negatív vélemények, a “füredi balhé” még jót is tett Rubint Réka vállalkozásának. Erről a fitneszguru számolt be a közösségi oldalán – szúrta ki a Bors.

Rubint Réka

Nagyon büszke a feleségére Schobert Norbi – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Schobert Norbi nagy örömmel árulta el, hogy már a következő 5 Alakreformtábor is betelt. “Büszke vagyok Rékára! Mindig betelt a következő Alakreform tábor, de a trollok, az általuk gerjesztett, full kamu füredi balhéval, akkora országos reklámot csináltak a tábornak, hogy a soron következő 5 Alakreform tábor telt be! 5 hotel, full befizetve és csak mi vagyunk! (…)  Azt ünneplem, hogy az országban erre nem csupán fitneszedző, hanem senki nem képes 5 teltházas hotelt eladni előre! Meghajlok!” – büszkélkedett a posztjában.

Olvass még Rubint Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top