nlc.hu
Trend

Rubint Réka 500-700 ezer forintot keresett 21 éve

Rubint Réka elárulta, mennyit keresett, amikor Norbival megismerkedett

Már akkor is hatalmas pénzt keresett Rubint Réka, amikor megismerkedett Norbival.
Rubint Réka Hajdú Péter műsorában

Az Összezárva Hajdú Péterrel péntek esti adásában Rubint Réka volt a vendég, és meglepő őszinteséggel mesélt édesapja és édesanyja válásáról.

A fitneszlady sok mindent elárult a karrierje alakulásáról is a műsorban, például azt, hogy mennyit keresett akkor, amikor megismerkedett a férjével, Schobert Norberttel.

Én akkor, amikor a Norbit megismertem, havi 500 és 700 ezer forint között kerestem. 21 évvel ezelőtt. Tudod, mekkora pénz volt? Most is óriási

– mondta Rubint Réka, aki akkoriban reggel héttől este tízig aerobikedzéseket és személyi edzéseket tartott.

Később Schobert Norbi azt javasolta a feleségének, hogy ne tartson edzéseket gyereknevelés mellett, ő viszont néhány év után úgy érezte, hogy nem teljesen boldog, ezért eldöntötte, hogy ismét órákat fog adni.

Akkoriban a hirdetés nem volt olyan egyszerű, így kézzel készített szórólapokat fénymásolt, amelyeket a gyerekei segítségével szórt szét a 13. kerületben. Kezdetben alig voltak az óráin, de aztán bejött a Facebook, a sajtó is írt róla, így fél éven belül már 250 embert tornáztatott alkalmanként.

Rubint Réka edzései legutóbb akkor kerültek reflektorfénybe, amikor egy hétvégi táborában állítólag elfajult a buli a hotelben.

(Kiemelt kép: Life TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top