nlc.hu
Trend

Rubint Réka fehérneműs fotói

Rubint Réka fehérneműs fotóival nem bírnak betelni a követői

Nem mindennapi képsorozat, az biztos.

Rubint Réka sosem volt szégyenlős, bár mire is lenne, hiszen az ország fitneszladyjének egyszerűen tökéletes az alakja. Az azonban, amit most megosztott, egyáltalán nem megszokott tőle. 

Rubint Réka

Fotó: Olajos Piroska

Réka és Norbi is rengeteg olyan történetet osztanak meg közösségi oldalaikon, melyben az egymás iránti szeretetről, a család összetartásáról beszélnek, vagy éppen gyermekeikkel büszkélkednek. Ugyan Réka nem egyszer tett már közzé fürdőruhás képet, most magasan túlszárnyalta azokat. Legutóbbi posztjában piros magas sarkú cipőben, combfixben és csipkés fehérneműben pózol egy étteremben. A túlfűtött fotókat férje, Norbi is megosztotta. 

Habár a bejegyzés maga egy reklám szeretett volna lenni, ez a kommentelőknek érthető módon egyáltalán nem tűnt fel, hiszen így még kevesen látták Rékát. Ahogyan az lenni szokott, a Schobert házaspár kapott hideget-meleget a megjegyzésekben, de a legtöbben inkább elképedtek a fitneszlady láttán. 

Íme pár dicsérő szó, amit Réka kapott: 

„Mindegyik gyönyörű szép, de az út utolsó uh.”

„Wow, nagyon dögös ez a cucc!”

„A negatív kommentek, csak az irigyek.”

„A negatív kommenteket egyszerűen pedig azért nem értem, mert az egész ország tudja, hogy ebben a testben micsoda meló van. Legalább ezt tiszteljék már az emberek, ha mást képtelenek.”

„Majd ha jönnének a negatív hozzászólások, arra annyit mondok, szeretnék én ennyi évesen így kinézni, sőt most is.”

Te mit gondolsz Réka nem mindennapi fotósorozatáról? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top