nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka és Schobert Lara gyerekkori fotója

Fotó! Ennyire ennivaló kislány volt Rubint Réka

Hihetetlen, de igaz, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka lánya 20 évvel ezelőtt született, így babakori fotói könnyen a feledés homályába merülhettek.

Hát még az anyukájáé, aki (bár jó pár évet letagadhat a korából!) négy évtizeddel ezelőtt volt totyogó kislány, és szerencsére ezekből az időkből is maradtak fenn cuki fotók Rékáról.

A ma már háromgyerekes fitneszsztárpár mindennapjai sosem unalmasak, ám a tengernyi munka mellett mindig szánnak időt arra, hogy együtt lehessenek a ma már nem is olyan kicsi Larával, Norbikával és Zalánnal.

Kire ütött ez a gyerek?

Rubint Réka Kazincbarcikán született és Pusztamonostorra járt oviba. Ez a kedves kép is akkoriban készült róla, ahogy a karácsonyi bejgli majszolására koncentrál. Akkor valószínűleg még nem is sejtette, milyen sok embernek segít majd felnőttként abban, hogy akkor is fogyaszthasson édességet, ha vigyáz a vonalaira.

Rubint Réka kislányként

Fotó: Fotocentral/x Archívum Story-Best

Nem tévedsz, ha a fotót látva azt gondolod, Réka igazi jó kislány volt. Általánosba már Jászberényben járt, ahol kiválóan tanult. Nyolcadik után egy évig egészségügyi és óvónőképző szakközépben koptatta az iskolapadot, de mivel emiatt messze került a családjától, másodikban a jászberényi Lehel Vezér Gimnáziumban folytatta a tanulmányait.

Innen az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolára ment tovább, az első sportoktatói papírját csak ennek elvégzése után szerezte. Nagyrészt ennek köszönhető, hogy útjaik keresztezték egymást Norbival, akivel első közös gyerekük, a szintén fitneszedzőnek készülő Lara 2003 októberében született. Őt követte két évvel később Norbika, majd 2011-ben Zalán.

A fiúk nagyon hasonlítanak az apukájukra, Lara viszont tiszta anyukája ezen a kiskori képén!

Rubint Réka és Schobert Lara kicsiként

Fotó: Fotocentral/x Archívum Story-Best és Csibi Szilvia

Réka egyébként olykor-olykor nosztalgikus hangulatba kerül és közösségi oldalán közkinccsé tesz egy-egy kiskori képet. Ezeket nemcsak a kommentelők fogadják mindig lelkesen, hanem Schobert Norbi is.

Az egyik ilyen fotó alá azt írta, hogy Rékában még mindig ugyanazt az édes kislányt látja, akinek szeméből máig nem tűnt el a gyermeki csillogás. 

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top