nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara 20 éves lett

Soha nem látott fotót mutatott Schobert Norbi a ma 20 éves Laráról

Édes babafotókkal büszkélkedett Norbi.

Ma ünnepli 20. születésnapját Schobert Lara, aki egészen boldog időszakot tudhat maga mögött.

Schobert Lara

Fotó: Schumy Csaba

Több szerelmi bánat után végre megtalálta a hozzáillő társat egy 10 évvel idősebb futballista személyében. A Kazincbarcikai SC 29 éves labdarúgójáról egyre többet árul el, ráadásul pár fotón meg is mutatta, hiszen úszik a boldogságban. Ha ez nem lenne elég, hamarosan kirepül a családi fészekből.

„A hétköznapokban mindent én fizetek magamnak. Egyébként félig-meddig már összeköltöztünk a barátommal, a legtöbb időmet most nála töltömmondta Lara korábban, majd azt is elárulta, édesanyja nyomdokaiba lép, és ő is fitneszedző lesz. A sikeres fiatal már hónapok óta tervezi, hogy kialakítja saját otthonát, vágyik is magánszférára, de megnyugtatja a tudat, számíthat szerelmére és a családjára is. – Ha esetleg úgy alakulna – bár remélem, minden ilyen jó marad vele –, előbb-utóbb akkor is keresnék magamnak lakást, és önállóan élnék, de megnyugtató érzés, hogy anyáék bármikor tárt karokkal fogadnak. Imádom a családom, de már nem vagyok gyerek. Ahogyan minden felnőtt, én is igénylem a magánszférát. Fontos számomra a saját kis birodalmam.”

Schobert Norbi nem véletlenül büszke lányára. Ahogyan pedig a családtól megszokhattuk, akik szeretnek nosztalgiázni, a fitneszguru elképesztően édes fotókat töltött fel Lara születésnapja alkalmából. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top