nlc.hu
Trend

Rubint Réka bulija

Elfajult Rubint Réka bulija, támadják a fitneszladyt

Rubint Réka szerint erről szó sincs.

Rubint Réka 200 fős partit csapott, aminek nem örült az a pár vendég, akik a táboron kívül, pihenni érkeztek a füredi luxushotelbe. Ezen vendégek szerint elfajult a buli, a fitneszkirálynő viszont azt mondja, semmi ilyen nem történt – írja a Bors.

Rubint Réka bulija

Fotó: Birton Szabolcs/smagpix

Rubint Réka Retro farsangi Alakreform táborába 200 fizetővendég érkezett, ők voltak azok, akik a délelőttöt egy kiadós tornával töltötték, az estét pedig egy felejthetetlen bulival zárták. Állítólag az Alakreformosok hajnali öt óráig táncoltak, énekeltek, beszélgettek, volt egy kisebb csoport, akik a szálloda halljában egy hordozható hangfalat hallgatva mulatoztak, de az is előfordult, hogy egy két vendég felmászott pár percre a térelválasztó fali elemre, hogy ott táncoljon. 

„A múlt hétvégi rendezvény volt a 116. Alakreform táborunk, a füredi helyszínen pedig a nyolcadik. Minden egyes táborunk alkalmával a délelőttök edzéssel telnek, az este pedig egy fergeteges bulival zárul. A szombat esti farsangi bál a jelmezes beöltözés miatt feledhetetlen élményt nyújtott, de a buli hangulata semmivel sem volt több vagy kevesebb, mint máskor, éppen ezért nem érzem emiatt hibásnak magam” – mondta Rubint Réka. 

(Nyitókép: Birton Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top