nlc.hu
Életmód

Rubint Réka a szülei válásáról

Soha nem hallott családi titokról vallott könnyek között Rubint Réka: „Nehéz volt ezt feldolgozni”

Hajdú Péternek nyílt meg a fitneszlady.

Rubint Réka a Life TV péntek este 10-kor adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel cmű műsorában meglepő őszinteséggel mesélt édesapja és édesanyja válásáról – írja a Blikk.

Rubint Réka

Rubint Réka édesapja az új felesége miatt teljesen kimaradt a családi életből – Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó

„A szüleim azért váltak el, mert apukám nagyon szerette a nőket. (…) Apukám elment vadászni megborotválkozva, vasalt ingben” – árulta el a fitneszlady, akinek az édesapja sokáig nem bukott le. Amikor ez mégis megtörtént, a férfi végül 16 évig élt házasságban azzal a hölggyel, akivel viszonya volt.

„Nehéz volt ezt feldolgozni, főleg úgy, hogy ők 33 évig éltek együtt az anyukámmal. (…) Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam, ez az ő döntésük volt, és nem minket hagyott el az apukám, hanem az édesanyámat. Ő ebbe majdnem belehalt lelkileg, meg fizikailag is” – mesélte könnyes szemmel Hajdú Péternek.

Rubint Réka arról is beszélt, hogy bár a két szülő kapcsolata rendeződött az utolsó éveikre, az édesanyja igazából sosem bocsátott meg.

Olvass még Rubint Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top