nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka

Rubint Réka: „Egy urnába helyezzenek minket örök nyugalomra”

Rubint Réka és Schobert Norbi a túlvilágon is együtt szeretne lenni.

Rubint Réka és a férje, Schobert Norbi szinte elválaszthatatlanok egymástól, már 21 éve élnek harmonikus házasságban. A házaspár már gondolkodott azon is, hogy mi történjen velük a haláluk után. Konkrét elképzeléseik vannak a jövőt illetően. A kötelék kettejük között olyan szoros, hogy nem tudnának egymás nélkül élni.

Rubint Réka és Schobert Norbi

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi már eltervezte a temetésük módját (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Ha majd egyszer, hosszú-hosszú évek múlva el kell, hogy búcsúzzunk ettől a világtól, akkor mi nagyon szeretnénk, hogy ha a hamvainkat összekevernék, és mi akkor is együtt lehetnénk. Ha már lelkileg nem vagyunk itt, fizikailag a porainkat keverjék majd össze és egy urnába helyezzenek minket örök nyugalomra” – ezt mondta a Tények Pluszban Rubint Réka arról, hogyan szeretnének búcsúzni, ha eljön az idő. „Tényleg elképzelhetetlen, per pillanat és mindkettőnk számára majd a későbbiekben is az, hogy mi ne együtt legyünk” – tette hozzá.

A fitneszlady azt is elárulta, hogyan vélekedik a férje arról, hogy mi történik, ha egyikük elmegy: „Erre azt válaszolta, hogy akkor biztosan a másik is utána fog menni”. Ugyanis annyira nem tudják elképzelni az életüket a másik nélkül.

Olvass még Rubint Rékáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top