nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka szerelmi vallomása

Rubint Réka: „Miért akkora “bűn”, hogy beleszerettem az ország Norbijába?!”

A fitneszlady a Seychelles-szigeteken elmélkedett a szerelemről és az elmúlt 20 évéről.

Szerelmes fotót posztolt férjével, Schobert Norbival Rubint Réka a Seychelle-szigetekről. A fitneszlady éppen az Alakreform táborában tartózkodik a családjával és a tanítványaival. A szerelmes, összebújós képhez azonban egy őszinte vallomást is fűzött Rubint Réka, aki bikiniben is megmutatta az új melleit. Elárulta, sokan útjába akartak állni a szerelmüknek, de a megpróbáltatások csak megerősítették őket.

Rubint Réka

Rubint Réka és Schobert Norbi immár 20 éve kitart egymás mellett – Fotó: Sajtóklub

20 évvel ezelőtt vagy így, vagy úgy, szinte mindenki útjába akart állni a szerelmünknek. Én csak álltam, óriási, tágra nyílt szemekkel és nem értettem. Miért akkora “bűn”, hogy beleszerettem az ország Norbijába?! Rengeteget tanultunk az elmúlt 20 év megpróbáltatásainak köszönhetően, de hiszem és tudom, hogy minden okkal történik és nagyon hálás vagyok … mert azért jöttünk erre a Földre, hogy fejlődjünk, az akadályokat leküzdve, a miérteket megvizsgálva többek és jobbak legyünk, és akik az úton mellettünk haladnak és végigkísérnek … a legértékesebb kincsek az életünkben!” – írta a fotóhoz.

Olvass még Rubint Rékáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top