nlc.hu
Otthon

Emilioék kertépítése

Trópusi dzsungelt varázsolt otthonából Tina és Emilio: „Szinte a kertben éltünk”

A páros öt napon keresztül dolgozott a kerten, amelybe a legnagyobb pálmákat daruk segítségével emelték be.

Beköszöntött a jó idő és ezzel együtt a kertszépítés időszaka az Emilio famíliánál. Bár a házasok kezdetben csak néhány, a telelést megsínylett pálmájukat szerették volna lecserélni, végül kőkemény kertépítésbe vetették bele magukat.

„Volt néhány pálma, ami nem élte túl a telet. Először úgy volt, hogy lecseréljük azokat, de a kertészetben nem tudtunk ennyinél megállni. Végül profi segítséggel öt napon keresztül dolgoztunk a kerten, ahova új pálmák érkeztek” – mondta Tina, aki férjével együtt mindent beleadott, hogy az álomkert elkészüljön.

Megnézem
Összes kép (5)

„Öt napig szinte a kertben éltünk. Persze volt segítségünk, de mindenből igyekeztünk kivenni a részünket. A két legnagyobb pálmát azonban így is daruval kellett beemelni, majd a pálmafölddel feltölteni mindent és eloszlatni a több mint ezer kilogramm dekorkövet. Brutális meló volt, teljesen kipurcantunk. Tina most nagyon boldog, mert minden úgy alakul, ahogy szerette volna. Azonban egy nyugiágyért már most elkezdett rimánkodni. Mindent bevet, pálmával legyez, kérlel, hogy az még férjen bele. Szeretném, ha elégedett lenne a végeredménnyel, így nem mondok neki ellent” – tette hozzá Emilio, akinek felesége repes az örömtől.

emilio és Tina

Fotó: Sláger TV

„Megalkottuk a gyáli dzsungelt, a mi kis kertünk szinte teljes pompájában tündököl most már. Nagyon boldog vagyok! Azt a pillanatot várom, amikor kicsit ki is élvezhetem a kert szépségét, nyugalmát. Remélem, hamarosan eljön az idő, amikor egy egész órát pihenhetek ebben a csodában úgy, hogy senki sem zargat” – árulta el az Üdv a Családban! című műsorban Jellinek Tina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top