nlc.hu
Otthon

Emilio buliábrándja

Emilio: “Kijárna nekem egy jakuzzis party néhány táncoslánnyal” – az énekes neje teljesen kiakadt

Jellinek Tina nem rejtette véka alá, hogy mit gondol férje ötletéről.

Nyakába szakadt a szabadság Emilionak, aki alig várta, hogy a járvány sújtotta időszak véget érjen. Az énekes – aki új külsejével sokkolta a rajongóit – úgy gondolta, megosztja feleségével miként ünnepelné meg a korlátozások feloldását. 

Emilio

Emilio ötletét nem díjazta a neje, Tina – Forrás: Sláger TV / Drága családom – videó

Most már szabadság van, ami egyúttal azt is jelenti, hogy kijárna nekem egy jakuzzis party, néhány táncoslánnyal. Fürdőzés, jó hangulat és csinos táncoslányok. Csak Tina nem kapna erre az eseményre meghívót” – ugratta a feleségét Emilio a Drága családomban, ám amit Tina reagált erre, azt megemlegette.

Emilio lassan már bácsi, el van tévedve. Elmúltak már azok az idők, mikor a fiatalabb hölgyek keresték a kegyeit. 11 éve vagyunk egymás mellett jóban, rosszban és ezen nem is szeretnénk változtatni. Emil viszont néha szeret ilyen dumákkal ugratni. Tény, még ennyi idő után is felkapom a vizet ezekre, még akkor, ha tudom, hogy csak viccel” – tette hozzá Tina, aki örül, hogy férje csak hecceli mindezekkel. “Kész szerencse, hogy Emilnek egyébként nincs szüksége ilyen táncos lányos bulikra. A barátaink társaságát viszont most még inkább igényli, a házunk kész átjáróház. Mióta szabadabban lehet mozogni, mindig meghív valakit. (…) Nem bír magával, be akarja pótolni az elmúlt másfél évet” – mesélte.

Olvass még Emilióékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top