nlc.hu
Sztárok

Teslát vezethetett Jellinek Tina

Fékezés nélkül száguldozott Emilio felesége, az anyósülésen ülő énekest a víz is leverte

Jellinek Tinának egy tesztvezetés során lehetősége nyílt egy Teslát kipróbálni. A családanya életében először vezetett ilyen típusú autót, így rendkívül meglepte, hogy csak a gázt kell nyomnia, hiszen a modell önfékezős.

Régi nagy álma teljesült Jellinek Tinának, aki bár nagyon szeret vezetni, viszonylag ritkán ül volán mögé. Pedig a sokat fogyó családanya rajong az autókért, így igazi öröm volt számára, amikor egy tesztvezetés alkalmával egy Teslát vezethetett a tanpályán.

Jellinek Tina

Jellinek Tina nagy álma volt egy Teslát hajtani – Forrás: Sláger TV / Drága családom

“Videoklipforgatásra látogattunk el, de szó sem volt róla, hogy én itt vezetni fogok. Aztán kínálkozott a lehetőség, hogy a tanpályán megtapasztalhatom milyen egy Teslát vezetni. Azonnal igent mondtam!” – vallotta be a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina, aki hamar hozzászokott a csúcsautó vezetéséhez.

Jellinek Tina

Jellinek Tina nagyon élvezte a vezetést, ellentétben a férjével – Forrás: Sláger TV / Drága családom

Leesett az állam ettől az autótól! Elképesztő mit tud, már ahogy az ajtók kinyílnak, ahogy zenére működteti a világítást, ez tényleg a jövő! Vezetni pedig olyan volt, mint egy álom! Csak a gázt kellett nyomnom, az autó ugyanis önfékezős, így a féket nem is kellett használnom. Sosem vezettem még olyan autót, amelyikben nem kell fékezni, mert a rendszer maga gondoskodik róla. Először meglepődtem, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezt nem tudnám megszokni” – áradozott Tina élete vezetési élményéről.

Férje elárulta, Tina nagyon élvezte a tesztvezetést. “Engem már attól is levert a víz, hogy egy ilyen csoda autóban ülhetek” – vallotta be Emilio.

Kiemelt kép forrása: @emilioking13 / Instagram

Olvass még Emilióékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top