nlc.hu
Otthon

Emilio felesége képtelen mértéket tartani

Emilio felesége igyekszik mértéket tartani, de egy szép kaspónak nem tud ellenálni

Jellinek Tina néhanapján lottózik és már most tudja, hogy mire költené a főnyereményt.

Bár Emilio felesége olykor próbára teszi a szerencséjét a lottón, Fortuna eddig még nem mosolygott rá. Pedig a családanyának határozott elképzelése van arról, hogy miként ünnepelné meg, ha kihúznák a számait.

„Az biztos, hogy Vivinek és Emilnek nem mondanék semmit először, csak azt, hogy vegyék magukhoz az útleveleket. A reptéren találkoznánk és már vennénk is az irányt a nagyvilágba utazgatni kicsit. Egy nagy nyaralással ünnepelném meg, ha kihúznák a számaim. Szerintem be se csomagolnék, csak azonnal indulnék a családdal valami trópusi helyre” – mondta Tina, aki nemcsak erről álmodozik néha, hanem arról is, hogy mire költene a nyereményből. Azt biztosra veszi, hogy a pénz egy részét imádott kertje további csinosítgatására fordítaná.

emilio és tina

Fotó: Sláger TV

„Sajnos a tél folyamán egy-egy pálmám megadta magát, ezért Emillel eljöttünk egy kertészetbe, hogy megoldást találjunk a bajukra, illetve új növényeket nézzünk. Mondanom se kell, hogy már a bejáratnál megakadt a szemünk egy nem akármilyen növényen. Bár alig akartuk elhinni, hogy mennyibe kerül, ha a nyakunkba szakadna a világ összes lottónyereménye, talán egy ilyenre is beruháznánk. A szép virágokra, növényekre egyébként sem sajnálom a pénzt, sajnos nincs az a mennyiség, amit ne tudnék elkölteni rájuk. Persze igyekszem észnél lenni és mértéket tartani, de nagyon nehéz ellenállni egy csodás virágnak vagy egy új kaspónak. Virágot venni nekem legalább akkora élvezet – ha nem nagyobb –, mint szép ruhák és cipők között válogatni” – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Jellinek Tina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top