nlc.hu
Sztárok

Tina és Emilio körbefőzik az országot

„Emillel álmodtunk egy nagyot és elindultunk” – vadidegenek otthonában főz Tina és Emilio

A házaspár úgy döntött csúcsra járatja gasztronómia iránti szenvedélyét. Az országot járva kopogtatnak be az emberekhez, hogy abból süssenek-főzzenek, amit a hűtőjükben találnak

Nem akármilyen küldetéssel nyitotta meg az őszt Tina és Emilio, akik mindig is rajongtak a gasztronómia iránt. A házaspár úgy döntött, kimozdulnak otthonuk falai közül, bejárják a vidéket és sütnek-főznek. Méghozzá nem is akárhogy, hiszen kalandjuknak bárki részese lehet, aki megmutatja, mi van a hűtőjében.

Tina és Emilio

Tina és Emilio (Fotó: Sláger tv)

Tina és Emilio pedig legjobb tudása szerint készíti majd el az ízletes fogásokat az ottani alapanyagokból. „Emillel álmodtunk egy nagyot és elindultunk, hogy körbefőzzük az országot. Mindig is imádtunk a konyhában sürögni, forogni, de eddig ezt leginkább otthon vagy az ismerősöknél tettük. Most szeretnénk megmutatni, hogy – akár szűkös alapanyagokból is – mit lehet kihozni egy – számunkra idegen – háztartás hűtőjéből” – mondta Tina a Sláger TV-n látható ’Mi van a hűtődben?’ című új műsoruk kapcsán.

„Ez tényleg nem vicc, benézünk az emberek hűtőjébe és abból főzünk, amit ott találunk. Igyekszünk kreatívak lenni és a lehető legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló alapanyagokból. Ez egy nagyon laza, jó hangulatú főzős műsor, amelynek bárki részese lehet! Bízom benne, hogy sokan keresnek meg minket, hogy náluk főzzünk. Mi igyekszünk elmenni mindenhova és megmutatni, hogy miből mit lehet kihozni. Ezúttal nemcsak a főzést, de talán még a mosogatást is bevállalom” – mondta lelkesen Emilio.

A ’Mi van a hűtődben?’ első epizódja ma 17:55-kor látható a Sláger TV-n. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top