nlc.hu
Sztárok

Emilio régen nem bánt jól a pénzzel

„Volt idő, hogy hajléktalan voltam” – nehéz időszakáról vallott Emilio

Felesége nélkül lehet, hogy nem itt tartana Emilio.

Emilio ma már luxuskörülmények között él a feleségével, Tinával egy 110 millió forint értékű otthonban. De ez nem volt mindig így, ugyanis az énekes nehéz körülmények közül tört ki.

Emilio

Emilio (Fotó: Olajos Piroska)

„Amikor a szüleim elváltak, nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültünk, amiből nagyon sokáig nem tudtam kitörni. Mindenképpen zenélni akartam, de nem jött az átütő siker. Hiába próbálkoztam, játszottam különböző bárokban, nem tudtam magam eltartani, és volt idő, hogy hajléktalan lettem – mondta a Blikknek Emilio, aki arról is beszélt, mi történt, amikor végre felfedezték. – Elvakított a siker, a csillogás. Korábban sosem volt még annyi pénzem, mint akkor, ezért sem tudtam jól bánni vele. Annyit éheztem, nélkülöztem, hogy akkor mindent be akartam pótolni. Folyamatosan a legjobb éttermekben ettem – ami meg is látszódott rajtam –, vásároltam, buliztam, és a csajokra meg a barátaimra költöttem minden pénzem.” 

Az énekes több százezret vert el egy nap alatt, és bár rengeteget keresett, egy vasat sem tudott félretenni. Aztán jött Tina

„12 évvel ezelőtt találkoztam Tinával. Mellette lenyugodtam, és elkezdtem tervezni a jövőt. Neki köszönhetően tanultam meg spórolni, aminek meg is lett az eredménye, hiszen mára egy csodálatos birodalmat építettünk fel, amiért mindketten kőkeményen megdolgoztunk, sőt, a lányunk, Vivike is, hiszen gyerekkora óta ő is pénzt keres.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top