nlc.hu
Sztárok

Emilio eladó luxusháza

Egy éve nem tudja eladni a luxusházát Emilo

Új házba költözne Emilio és Tina, de csak miután a mostanin túladtak.
Emilio és Tina

Tavaly októberben kezdte el árulni 120 négyzetméteres otthonát Emilio és Tina. A gyáli házra eddig egy komoly jelentkező sem volt, és akit érdekelt, nem tudta volna kifizetni a 110 milliós vételárat – írja a Blikk.

Emilio szerint így is kedvező áron hirdetik az ingatlant, sőt azon gondolkoznak, hogy emelniük kellene az összegen.

„Megnéztük, hogy a hasonló adottságokkal rendelkező ingatlanok többségét ennél többért árulják. A mi házunk pedig minőségi alapanyagokból épült, magunknak csináltuk, ezért sok mindenből dupla mennyiséget raktunk fel. Aki megveszi, nagyon jól jár vele, mert ebben a házban szívünk-lelkünk benne van. Ezért sem adom oda bárkinek” – mondta az énekes a házról, amelynek a kertjéből szinte dzsungelt varázsoltak nemrégiben.

A pár nem sürgeti a költözést, addig nem szeretnének semmibe sem belekezdeni, amíg mostani otthonunkon nem adnak túl. Telekvásárlásban és komplett ház vételén is gondolkodnak, fontos, hogy tágas legyen, mert a mostanit néhány év után kinőtték.

(Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top