Trend

Jó lenne végre egy normális nyaralási fotó? Ezekkel a trükkökkel sikerülni fog!

Ha eleged van belőle, hogy minden nyaralási fotón csak esetlenül vigyorogsz a kamerába, ezeket a trükköket látnod kell!

“De szép ez a templom! Készíts légyszi rólam egy fotót előtte!” – nincs nyaralás, amin százszor el ne hangzana ez a mondatkapcsolat, melyben a templom szó persze bátran cserélhető szoborra, épületre vagy egy csinos rododendronra. Érthető, kell az emlék és ne legyünk álszentek, kell a fotó az Instára vagy a Facebookra – #nyaralunk, #dejonekunk.

A macera akkor kezdődik, ha az egy fotót másik tizenkettő előzi meg, mert valami mindig béna rajta. Valami? Ugyan! A legtöbbször saját magunk látványába kötünk bele. A szeresd önmagad ilyenkor porba hullik és feszülten azt sasoljuk, miként tudna a karunk picit kacsúbbnak, lábaink hosszabbnak látszódni, és a hurkák is varázslatos módon eltűnhetnének, bónuszként pedig az összkép se legyen valami borzasztóan kitekert, művi póz. De mégis, hogyan csináljuk mindezt?

Hogyan készülhet rólunk szép, vállalható fotó a nyaralásunkon?!

Néhány trükk elég hozzá, hogy jól nézzünk ki a nyaraláson készült képeken

Néhány trükk elég hozzá, hogy jól nézzünk ki a nyaraláson készült képeken. (Fotó: Getty Images)

A kínzó kérdésre Bonnie Rodríguez Krzywicki fotós Instagram oldalán találtam meg a választ, a fiatal lány seregnyi egyszerű, de nagyszerű trükköt mutat be, amikkel bárkiről szuper előnyös nyaralási fotók készülhetnek.

Így fotózkodj a látványosságok előtt

Romok, szökőkutak, random szép házak tucatjai vesznek körül a nyaralásod alatt? Naná, hogy le akarod fotózni magad előttük! De mégis hogyan állj a kamera elé, hogy az ne legyen béna kisiskolás és öncélú pucsítás sem? Íme: javaslata, hogy vegyük figyelembe azt is, milyen ruhában vagyunk. Ha van rajtunk egy könnyű dzseki, ne csak úgy lógjon rajtunk, használjuk mint eszközt, amivel plusz érzéseket vihetünk a fotóra, ráadásul még előnyösebb is lesz az összkép.

Senki sincs a nap minden percében csúcsformában. Ha már kitikkadtál a melegben, de mégiscsak jó lenne egy kép emlékbe az aktuális helyszínről, így trükköz:

A lépcsőn ücsörgős fotókat is egyszerűen ki lehet maxolni. Ne csak úgy gobbasszunk, javaslata szerint ha oldalról látszódunk a fotón, nyitottabb, barátságosabb lesz a póz, és alkatunk is előnyösebb formáját mutatja.

Így fotózkodj a vízparton

A balatoni sétahajó korlátjánál is igazi sztárfotók készülhetnek ezentúl rólunk, ha megfogadjuk a fotós tanácsait:

A vízparti sétányok szintén kiemelt helyszínek ha nyaralási fotókról van szó, és lám, mennyivel jobbak a képek, ha nem csak úgy ülünk/állunk azokon a képeken:

Az sem lenne rossz, ha a strandon is készülne rólunk pár fotó, egy szál fürdőruhában azonban még nagyobb a kihívás, hogyan is pózoljunk a strantörölközőn. Nézzük csak meg, a lenti fotópárt, mennyi minden múlik a lábtartáson és testtartáson. 

Legnagyobb örömünkre Bonnie ezzel az egy tippel nem érte be, lenti videójában 20 ötletet mutat be részletesen, melyek segítségével előnyösebb fürdőruhás képek készíthetők.

Nyaralásra fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top