Sztárok

Lélegzetelállító a változás Emilióéknál

Jól meglepte Emilio a családot.

Óriási meglepetés érte Jellinek Tinát, mire hazaért otthonukba, hiszen férje, Emilio nem mással, mint egy új ülőgarnitúrával lepte meg a családot. Kisebb átalakítás után sikerült is elhelyezni a díszes bútorokat, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. „Az én drága férjem meglepett ezzel a gyönyörűséggel. Még a szavam is elakadt, annyira tetszik. A csillárt is kicserélték, lélegzetelállító a változás” – mondta repesve Tina, akinek új bútorait Bangó Margit is megcsodálta.

Egy ilyen életről álmodott Bangó Margit annak idején (Fotó: Drága családom)

„Csodaszép ez az ülőgarnitúra. Hasonló bútoraim vannak nekem is, világéletemben ki nem állhattam a modern bútorokat, ezeket a régi korokat idéző darabokat szeretem” – mondta a Drága családom epizódjában Bangó Margit, aki azt is elárulta milyen körülmények között nőtt fel.

Az első házunk, ahova születtem sajnos összedőlt. A polgármester segítségünkre sietett, és az egyik kúriában kaptunk egy szárnyrészt. Három kis ágy volt benne, sparhelt, nagyon szegényesen laktunk. Soha nem gondoltam, hogy megadatik, hogy ilyen bútoraink legyenek, mint ez, amin ülök. Ez mindig csak az álmaimban létezett, de én gyerekként is az álmaimban éltem

– mondta Bangó Margit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top