Sztárok

15 kiló bőrt kellene leműteni Emilióról

Emilio hatalmas fogyása után korrekciós műtét várna rá, de egyelőre nem tudja mit csináljon, mert nem akar kés alá feküdni, viszont a rengeteg bőrt el kellene távolítani.

A gyomorgyűrűnek és végtelen kitartásának köszönhetően több mint hatvan kilótól szabadult meg Bangó Margit veje, Emilio„Amikor elhatároztam, hogy szakemberhez fordulok, 158 kiló voltam, a hatalmas súlyfelesleg teljesen megkeserítette az életemet. Még a cipőfűzőmet sem tudtam önállóan bekötni, az állandó hát-, derék- és lábfájásról nem is beszélve. Az ízületeim teljesen kikészültek, a színpadon sem tudtam már úgy mozogni, és persze az önbizalmamnak sem használt, hogy több mint másfél mázsát nyomok”emlékszik vissza Emilio, aki a műtét után is többször visszahízott, így többszörös jojóeffektus jelentkezett nála, ezután jött rá, hogy az életmódját is meg kell változtatnia, és meg is tette.

„Elkezdtem sportolni, jobban odafigyeltem az étkezésre, és máris leugrott rólam tíz-húsz kiló. Jelenleg hatvanhárom kilóval vagyok könnyebb a kezdeti százötvennyolcnál, és még további tíztől szeretnék megszabadulni. Miután azonban elértem a kívánt testsúlyomat, újra kés alá kell feküdnöm, mert a megereszkedett bőrréteget el kell távolítani” – mondta az énekes, aki ennek egyáltalán nem örül.

„Nem tudom még, hogy mi lesz… Igazság szerint rettegek a beavatkozásól, mert tudtommal iszonyatosan fájdalmas és kellemetlen, a több hónapos kényszerpihenőről nem is beszélve. Nem tehetem meg a családommal, hogy hosszabb időre nélkülözzenek, ahogy a közönséggel sem” – osztotta meg a Borssal a kétségeit Emilio.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top