Sztárok

Emilio képtelen ellenállni a kísértésnek

A zenész eddig igyekezett tartani a fogyókúráját, ám Bangó Margit születésnapja óta kicsit jobban a fazék fenekére nézett. Jöttek is a pluszkilók.

Egyre nehezebben tud ellenállni a kísértésnek Emilio, és az utóbbi időben sokkal több bűnös élvezetet enged meg magának, már ha kajáról van szó. Először Bangó Margit születésnapján engedte el magát, aztán egyre többször.

Biztos vagyok benne, hogy most híztam. Tinával elmentünk fagyizni, lecsúszott egy kis tepertős pogácsa is. Érzem, hogy híztam

– mondta Emilio, aki teljesen kikelt magából, mikor a mérleg plusz három kilót mutatott.

Tudtam, annyira biztos voltam benne, éreztem. Ez az eredménye a fagyizásnak meg mindennek!

– Fakadt ki Emilio, aki bár megfogadta, hogy igyekszik jobban odafigyelni arra, mikor és mit eszik, elhatározása nem tartott sokáig. Az éj leple alatt ugyanis kilopózott a hálószobából, és a félretett pizza majszolásába kezdett.

Titkon reménykedtem abban, hogy Emilio meg bírja állni, de ez most nem sikerült. A legnagyobb baj az egésszel, hogy ez a falatozás ragályos. Ha Emilio elkezd enni, akkor eszik Vivi is, én is. De megfogadom, ma este még engedek a bűnözésnek, holnaptól viszont vége, elég volt

– szabadkozott Emilio asszonya, Jellinek Tina, majd elmajszolta a pizzáját, és családjával együtt, teli hassal tért nyugovóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top