Sztárok

Bangó Margit unokája súlyos műtéten van túl

Egy fontos belső szervének majd a négyötödét kivették.

Bangó Margit unokája, Tina jó ideje küzd súlyproblémákkal. A Story magazinnak elmesélte, hogy évekkel ezelőtt gyomorgyűrű segítségével fogyott le, de három éve ki kellett belőle operálni, mivel begyulladt a hasfala. Ekkor újra hízni kezdett, és 70 kiló helyett hamarosan újra 100-at mutatott alatta a mérleg. “Kérdezhetik, miért nem diétáztam, miért nem sportoltam. A válaszom: szültem két gyereket, hajnalban kelek, és késő este fekszem. Dolgozom, háztartást vezetek…”

Tina úgy érzi, orvosi segítség kell, hogy újra lefogyjon, és nemrégiben azt javasolták neki, hogy távolítsák el a gyomra 80 százalékát. Belement a játékba. “Úgynevezett csőgyomrom lett” – mondta a lapnak a műtét után, és hozzátette, hogy bízik benne, a beavatkozás végleg megoldást nyújt súlyproblémájára.

Az operációt azonban nem támogatta az egész család, sőt a nagymama, Bangó Margit határozottan ellene volt. Az Édes Élet sztárja arról is mesélt, hogy az énekesnő könnyes szemmel kérte, mondja le a műtétet, de ő nem volt hajlandó, és másnap kés alá feküdt. Ezután három napig infúzión volt, majd még egy hétig további folyékony diétán, és most már joghurtot is ehet. “Nyolc kilóval máris könnyebb vagyok –  mondta a Storynak. – Decemberre bombaformában leszek… Úgy 60-70 kiló.”

Bangó Margit unokája az életét kockáztatja

Tina párja, Emilio végig ott volt mellette a kórházban. A zenészről legutóbb akkor beszéltünk, amikor kolbásszal lepte meg Tina Turnert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top