nlc.hu
Sztárok

Péter Szabó Szilvit zaklatta a rajongója

Nagyon beteg leveleket írt egy őrült ostromlója Péter Szabó Szilvinek

Péter Szabó Szilvia vasárnap kiesett a Sztárban sztárból. Az énekesnő elárulta, a hírnév árnyoldalát is megtapasztalta, mivel voltak őrült zaklatói.

Péter Szabó Szilvi számára vasárnap este véget ért a Sztárban sztár. Az énekesnő sajnálja, hogy kiesett, hiszen a Despacito című dal közel állt hozzá. Lánya, Emma erre a számra kezdett először táncolni, amikor még csak kapaszkodott a bútorokba.

Az énekesnő a Blikknek azt is elárulta, hogy a hírnév árnyoldalát is megtapasztalta. Lassan két évtizede ismeri a közönség, ezalatt pedig volt egy őrült rajongója is. 

„Hosszú ideig ostromolt, de nem személyesen, hanem levelek formájában, amelyek sajnos nagyon betegek voltak…” – mesélte Péter Szabó Szilvi a lapnak. Az énekesnő nem hitte el, amiket olvas. A férfi szemében egy pár voltak, a rajongó az esküvőjüket tervezte, ami miatt már Szilvi barátait is elkezdte hívogatni. 

peter_szabo_szilvi_insta

Péter Szabó Szilvia vasárnap kiesett a Sztárban sztárból (Fotó: Instagram)

„Még horgászengedélyt is váltott ki nekem, hogy majd a nászutunk után eljárunk együtt pecázni” –  emlékezett vissza az énekesnő, aki végül a rendőrség segítségét kérte a zaklatás megszüntetésére. Mint kiderült, volt egy másik zaklatója is, aki azt állította, hogy Szilvi Isten küldötte, és a párja hozza rá a kárhozatot, ezért fenyegette, hogy bántani fogja. Végül őt is sikerült lekapcsolni.

Olvass még Péter Szabó Szilviről az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top