nlc.hu
Sztárok

Péter Szabó Szilvi elsírta magát

Péter Szabó Szilvi elsírta magát a nézők döntése után

Péter Szabó Szilvi megkönnyebbült, miután meghallotta a nevét.

Tegnap este elstartolt a Sztárban Sztár hetedik évada, Fésűs Nelly búcsúzott elsőként. A végén Péter Szabó Szilvi és a színésznő álltak Tilla mellett, a zsűri és a nézők pontjai alapján. Amikor a műsorvezető kimondta az énekesnő nevét, Péter Szabó Szilvi nagyon megkönnyebbült, és társaihoz érve sírva fakadt. Nem csoda, hiszen a heti próbák, a műsor alatti feszültség miatt nagy kő eshetett le a szívéről, amikor kiderült, hogy ő jutott tovább a második adásba.

Péter Szabó Szilvi Katy Perry számát adta elő, amely során a levegőben kellett énekelnie. Elmondása szerint ez egy nehezített pálya, sokkal nehezebb a levegővétel és a hangképzés. A zsűritagok egyetértettek abban, hogy ebben a produkcióban nem annyira hallották Katy Perryt, inkább a NOX énekesnőjének egyedi hangját. Ettől függetlenül Péter Szabó Szilvi ott lesz a következő adásban, Fésűs Nelly pedig búcsúzott.

péter szabó szilvi vigasztalás

Péter Szabó Szilvit Curtis vigasztalta (Fotó: TV2)

Eseménydús volt a műsor első adása:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top