nlc.hu
Sztárok

Péter Szabó Szilvit megharapta egy farkas

Péter Szabó Szilvit megharapta egy farkas: „Hátrakapott és rácuppant a térdemre”

Péter Szabó Szilvi ura volt a helyzetnek.

Péter Szabó Szilvit a Sztárban Sztár online riportere kérdezte az ő „első alkalmairól”. Másodiknak kihúzott egy témát, amelyben az első durva sérülésére voltak kíváncsiak a nézők. Az énekesnő elárulta, hogy a NOX miatt nagyon sokat forgattak farkasokkal, és bár gyakorlott volt az állatokkal, mégis megtörtént a baj. Azt mondja, nem ijedt meg, de azért eléggé kellemetlen sérülést szedett össze.

„Megharapott egy farkas” – kezdte Szilvi, aki elárulta, hogy az állat nem volt éhes, ami ilyenkor nagyon veszélyes, mert nem lehet motiválni az étellel, és ilyenkor kezelhetetlenebbek, mint alapjáraton. 

„Már amikor a green boxban sétáltattam láncon, már akkor kapkodott a lánc és a kezem után. Éreztem, hogy kicsit nyűgös és nem biztos, hogy jó lesz ez. Kapásból az első snittek úgy néztek ki, hogy le kellett guggolnom és ráraknom a kezem a fejére, vörös körmökkel. (…) Ő hátrakapott, annyira erősen nem harapott meg, de olyan erővel csapott oda, hogy látszott minden fognyoma, és eltört a térdkalácsom” – emlékezett vissza Péter Szabó Szilvi.

Ez is érdekelhet:

péter szabó szilvi

Péter Szabó Szilvi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top