nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár: Péter Szabó Szilvia esett ki a 4. adásban

A múlt héten kiesett Horváth Boldi nyerte a mai Sztárban sztárt, Péter Szabó Szilvia számára ért véget a show

Több szempontból is rendhagyó volt a vasárnap esti Sztárban sztár.

Hiába mentették meg a nézők múlt héten Pély Barnát, nem vehetett részt a Sztárban sztár 7. évadának a 4. adásában. Mint korábban megírtuk, az énekes koronavírus-tesztje pozitív lett, így nem léphetett fel a ma esti show-ban. Helyette a múlt heti kieső, Horváth Boldi kapott lehetőséget a beugrásra, ő pedig vállalta, még úgy is, hogy csak pár órája volt felkészülni Curtis „Lehetne újra február” című dalából.

Horváth Boldi

Horváth Boldi ugrott be Pély Barna helyére – Fotó: TV2

Ilyen még nem volt a Sztárban sztár történetében!

Sőt arra sem, hogy 5 produkció is maximális pontot kapjon a zsűritől! Molnár Tamás, Opitz Barbi, Tóth Andi, Horváth Boldi és Vastag Csaba előadása egyaránt 40 pontot ért az ítészeknek.

A rendhagyó események sora azonban itt még nem ért véget a Sztárban sztár mai adásában! Horváth Boldi produkciójának az utolsó percében – a Csonka Andrisnak maszkírozott – Curtis is felpattant a színpadra besegítve a Kelemen Kabátban zenekar frontemberének, akinek rekordgyorsan kellett megtanulnia a rapper dalának szövegét. Curtisnek ez a fair play megnyilvánulása a zsűrit is teljesen lenyűgözte. 

Mutatjuk:

Az összesített versenypontok alapján a Sztárban sztár-ba visszakerülő Horváth Boldi lett az este abszolút győztese, ezzel elsőként jutott tovább a jövő heti adásba. A Luis Fonsi bőrébe bújó Péter Szabó Szilvia számára azonban véget ért a show.

A kisgyermekes énekesnőnek nem hozott továbbjutást ez a produkció:

Immár csak 8 énekes van versenyben. A Sztárban sztár jövő heti, 5. adásában:

  • Tóth Gabi Tina Turnert
  • Vastag Csaba Demjén Rózsit
  • Szabó Ádám Sean Pault
  • Miss Mood Cserháti Zsuzsát
  • Molnár Tamás Jason Derulot
  • Opitz Barbi Nótár Maryt
  • Curtis Szinetár Dórát
  • Horváth Boldi pedig Presser Gábort fogja alakítani.

Olvass még a Sztárban sztár-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top