nlc.hu
Sztárok

Palik László és Cservenák Alexandra szerelme

Palik László a 30 évvel fiatalabb Cservenák Alexandrával jött össze, hónapok óta tart a viszonyuk

Távkapcsolatban élnek jelenleg a szerelmesek.

Palik László az Exatlon Hungary 2. évadában feltűnt személyi edzővel, Cservenák Alexandrával jött össze – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, csak a műsor után lángoltak fel köztük az érzelmek. Alexandra a legutóbbi évadban már a stáb tagjaként utazhatott a Dominikai Köztársaságba.

Palik László és Cservenák Alexandra

Palik László és új párja, Cservenák Alexandra (Kép: nlc-montázs, fotók forrása: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Palik házassága már jó ideje romokban volt, így nem meglepő, hogy az 59 éves műsorvezető kereste a boldogságot – tudta meg a Blikk egy korábbi stábtagtól, aki szerint a személyi edzőként dolgozó fiatal lány ugyan 30 évvel fiatalabb Lászlónál, ám olyan a személyisége, amely nagyon megfogta a műsorvezetőt.

Egy közeli ismerős szerint jelenleg távkapcsolatban élnek a szerelmesek, mivel Alexandra Szegeden él, oda köti az edzői munkája és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni. Palik László pedig most, hogy szünidő van, próbál minden egyes percet a fiaival tölteni.

Olvass még a Palik-Marsi házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top