nlc.hu
Sztárok

Mi lett az Exatlon versenyzőivel?

Mi lett velük az Exatlon óta? Pap Dorci influenszernek állt, Cservenák Alexandra a TV2-nél dolgozik, Huszti Kata a mai napig hálás a versenyért

Az Exatlon Hungary három szériája alatt több olyan versenyzőt megismertünk, aki maradandót alkotott.

2019-ben volt először Exatlon Hungary – a tervezett hossz helyett gyakorlatilag kétszer annyit töltöttek Dominikán a versenyzők, de a műsor nagyon sikeresnek bizonyult. Olyannyira, hogy a második széria bejelentésére alig kellett két hónapot várni. Nos, úgy látszik, nem használódott el a formátum, hiszen jelenleg a harmadik évad zajlik, amit szintén sokan néznek. Több olyan versenyző volt a három széria alatt, akiknek a nevére a mai napig emlékeznek a nézők. Nézzük, mi történt a legemlékezetesebb hölgy versenyzőkkel az Exatlon indulása óta. 

Rákóczi Reni 

A nézői kommentek alapján Rákóczi Reni egy nagyon szimpatikus, mindig erőn felül teljesítő versenyző volt, aki összetartotta a csapatot, és akit többen megsirattak a kiesésekor. Reni azóta természetesen visszatért a kick-boxhoz, és még a szereplése évében megvédte a világbajnoki címét. 37 ezren követik a közösségi médiában és a mai napig csak dicsérő kommenteket kap.

rákóczi renáta

Rákóczi Renáta (Fotó: TV2)

Huszti Kata

Női versenyzőként ő nyerte az első szériát, ami sokakat meglepett. Többször megkapta, hogy volt csapattársa, Dorka sérülése miatt került vissza a versenybe, és csak ez az oka annak, hogy végül nyerni tudott, azonban ez nem így van. Ő is erőn felül teljesített és végül győzedelmeskedett. „Anyukámmal már lefixáltuk a nyaralást, de mivel rengeteg dolga volt, erre csak jövőre kerül sor. A lakásfelújítást azonban elkezdtük, viszont rögbipályám nincs még” – árulta el a megnyert összeggel kapcsolatban Huszti Kata.

Pap Dorci

A fiatal röplabdázó az egyik legmegosztóbb személyiség volt az Exatlon-versenyzők történetében. A stílusa és a viselkedése sokakat kiakasztott, azonban nem véletlen, hogy a Dominikán töltött hónapok alatt rengeteg követőre tett szert. Ha ez nem lenne elég, Pap Dorci a szerelmet is megtalálta a csodás szigeten, az egyik stábtag rabolta el a szívét. A sport mellett a közösségi oldalának építgetése meghatározó az életében, több reklámszerződése volt az elmúlt egy évben.

Szabó Dorka 

A válogatott strandröplabda-versenyző 2020 év elejétől szinte a műsor utolsó napjáig az Exatlon Hungary Bajnok csapatát erősítette Dominikán, és a kint töltött hosszú hónapok alatt nemcsak a csapata, hanem a nézők is megszerették Szabó Dorkát. A sportoló jelenleg is edzésben van, készül a különböző megmérettetésekre, a hatalmas követőtáborának köszönhetően pedig influenszerként is bontogatja a szárnyait. 

Cservenák Alexandra 

A Kihívók legszexibb hölgy versenyzőjének járó képzeletbeli díjat biztosan Cservenák Alexandra kapná meg, aki a Dominikán töltött hónapok alatt nagy követőtáborra tett szert, emellett pedig rengeteg randiajánlatot kapott – mondhatni, hogy ő volt a férfi nézők kedvence. Szasza tavaly még versenyzőként utazott az egzotikus szigetre, de most a szintén tavalyi kihívó Béres Ádámmal együtt ők felelnek a pirosak és kékek erőnlétéért.

Szabó Franciska 

Bár Szabó Franciska is nagyon megosztó személyiség volt a verseny elején, a kommentekből leszűrhető, hogy a nézők nagyon megszerették, ráadásul ő volt az egyik olyan versenyző, aki minden csapattársával jóban volt. Több sérülés is hátráltatta Dominikán, egy viszont végzetesnek bizonyult és el kellett hagynia a szigetet. Franci a műtéte után visszatérne a sporthoz, pankrátorként próbálná ki magát Amerikában.

szabó franciska

Szabó Franciska (Fotó: TV2)

Az Exatlon 2021 történései: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top