nlc.hu
Sztárok

Begipszelték Kocsis Lilkó csuklóját

Exatlon: Kocsis Lilkó lesérült a Nemzetek csatáján, begipszelték a csuklóját

Kocsis Lilkó csuklója beakadt egy kötélbe, valószínűleg ez okozta a bajt.

A tegnapi játéknapon Dominika ellen „lépett pályára” a magyar csapat. Az egyik futamban megsérült a lelki nehézségekkel küzdő Kocsis Lilkó, és bár látszott rajta, hogy nagyon fájt a keze, végigcsinálta a versenyt. Utána éles fájdalomra panaszkodott, majd elárulta, a pályán az egyik kötélbe beakadt a keze, visszarántotta és egy nagy kattanást hallott.

„Nem hiszem el, hogy ez ma megtörtént, főleg azok után, hogy min mentünk keresztül a csapatunkkal. A futam közben éreztem, hogy ebből baj lesz, de úgy voltam vele, hogy végigcsinálom, akárhogy is lesz, főleg, hogy most a hazai színeket képviselhettem, nem csak a Bajnok csapatot. (…) Jól esett, hogy mindenki aggódott értem, még a Kihívók is. Jó volt, hogy ma tényleg egy csapat voltunk, és jó érzés volt ennek a csapatnak a részese lenni. Sajnálom, hogy ez lett a vége. Bízom abban, hogy innen már csak jobb dolgok történnek”

– mondta Kocsis Lilkó, miután begipszelték a csuklóját. 

Ez történt még az Exatlonban:

kocsis lilkó

Kocsis Lilkó (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top