nlc.hu
Sztárok

Tóth Jankát hazaküldték

Exatlon: Tóth Jankának idő előtt távoznia kellett a versenyből

Tóth Janka felépülése sok időt vesz igénybe, ezért fel kellett adnia a versenyt.

Pár napja már nem látni Tóth Jankát az Exatlon Hungary versenypályáin, a nézők aggódtak is érte. A 14-szeres magyar bajnok vívót betegség gyötri, ezért nem tudott a többiekkel versenyezni – ez a tegnapi adásból derült ki. Palik László meglátogatta a lábadozó sportolót és közölte vele, hogy az orvosok szerint egy ideig még biztosan nem léphet pályára, így sajnos idő előtt el kell hagynia Dominikát

„Úgy érzem, hogy még sokkal több lett volna bennem, így viszont nem is veszítettem és nem is nyertem. Viszont rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, ami hasznos lesz a későbbiekben, azonban időre van még szükségem, hogy feldolgozzam a történteket. Azonban pozitívan állok a jelenlegi helyzethez, egy ember életében az egészsége a legfontosabb, így azon leszek, hogy minél előbb teljesen felépüljek. Úgy gondolom, hogy ezt legtöbben mélypontként élnék meg, nyilván valahol számomra is az, de ez egy lehetőség volt az élettől, amiből csak pozitívumokat tudtam meríteni, nem gondolom, hogy ez a fordulat egy óriási törés lenne számomra” – mondta a Borsnak Tóth Janka.

Kocsis Lilkó Jankáért futott:

Ez történt még az Exatlonban:

tóth janka

Tóth Janka (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top