nlc.hu
Sztárok

Ő Pap Dorci szerelme, Yilmaz

Ő az Exatlon sztár szerelme, Yilmaz: Pap Dorci párja először áll kamera elé

Rengeteg élményt köszönhet Pap Dorci az Exatlonnak, és mint kiderült, a szerelmét, Yilmazt is, akivel most közös szereplést is vállalt.

Az Exatlon Hungary döntőjéig menetelt Pap Dorci, aki második helyen végzett az embert próbáló küzdelemben. Hosszú hetek alatt azonban nem csak a kihívások nehezítették az életét, hanem az a számtalan konfliktus is, amivel szembe kellett néznie. A dominikai forgatás alatt a társaival sokszor került összetűzésbe, és a finoman fogalmazva sem nyerte el a nézők tetszését a 18 éves lány Exatlonos viselkedése, aki csak itthon szembesült ezzel, amikor elolvasta a gyűlölködő üzeneteket.

„Sokat kaptam az Exatlontól, nem hagyom, hogy ezt elvegyék tőlem” – nyilatkozta Pap Dorci, akire a szerelem is rátalált a forgatás alatt. A sejtelmes posztja után most kamera elé állt, és ezúttal a párja is vállalta a szereplést. 

Pap Dorci szerelmes

Az Exatlon Hungary második helyezettje, Pap Dorci szerelmes (Fotó: Instagram)

Mint a Tények Pluszból kiderült, Dorci és Yilmaz már a műsor elején kiszúrták egymást, a félig török, félig magyar fiú a stáb tagja volt, aki a nyelvtudása miatt került be az Exatlonba, ahol rendező-asszisztens volt. Ahogy Yilmaz meséli, folyamatosan szemeztek egymással, de a verseny miatt nem alakulhatott ki komolyabb dolog, így az első randijuk a forgatás után volt. Akkor öt napot tudtak még kettesben tölteni Dominikán a hazaindulás előtt. Mostanra már a családlátogatásokon is túlvannak. 

Megnézem
Összes kép (4)

“Amit imádok benne, arra nincs elég szó. Egy szeretetbomba, tele van energiával, őszinte, azt szeretem benne a legjobban” – mondja a férfi. 

Pap Dorci és a szerelme először mesélt: 

Az Exatlon Hungary versenyzőiről még találsz cikkeket: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top