Sztárok

Erre költi a 15 millió forintos nyereményét az Exatlon Hungary férfi győztese

Böjte Dávid lett az Exatlon Hungary férfi győztese. A 27 éves versenyző elárulta, mire költi majd a nyereményét.

Mint arról beszámoltunk, a női győztes után férfi győztest is avattak az Exatlon Hungary-ben. A 15 milliós nyereményt Böjte Dávid vihette haza a döntőben. Dave elárulta, mihez kezd a pénzzel, amiért több héten keresztül küzdött.

„A többiek rengeteg tanáccsal láttak el azzal kapcsolatban, hogy mit kezdjek a nyereménnyel, de nekem is volt egy konkrét elképzelésem, ami ráadásul találkozott is az ötletekkel. Mindenképpen szeretnék venni egy lakást, és ugyan ez az összeg talán még nem elég, pár év kemény munkával össze tudok még annyit gyűjteni, hogy legyen egy tehermentes otthonom” – árulta el a Blikknek a 27 éves versenyző.

Böjte Dávid nyerte a 15 millió forintot (Fotó: TV2)

Böjte Dávid nyerte a 15 millió forintot (Fotó: TV2)

Böjte Dávid azt is elmondta, hogy rengeteget tanult a verseny során saját magáról, például hogy nem jó a konfliktusok kezelésében, és önbizalomhiánya van, valamint sokkal határozottabbnak kell lennie. A pékként dolgozó férfi egyelőre nem tervezi, hogy visszatér a szakmájához. Az öt hónapig tartó kaland után először pihenni szeretne. 

Még több cikk az Exatlonról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top