TV-sztárok

Szállodába zárták Gelencsér Timit, így érzi magát az Exatlon riportere

Az Exatlon forgatási helyszínén is kijárási tilalom van a koronavírus miatt, Gelencsér Timi megpróbálja elfogadni a helyzetet.

Csodálatos helyen forgatják az Exatlon Hungaryt a Dominikai Köztársaságban, ám a stábtagok semmit sem élvezhetnek ebből, mert a koronavírus-járvány miatt kijárási tilalom van az országban.

A forgatások kivételével így Gelencsér Timi is a négy fal között tölti a szabadidejét. A műsor pálya melletti riportere igyekszik alkalmazkodni, és megpróbálja elfogadni a helyzetet – írja a Blikk.

„A legnehezebb az, hogy nincs meg az a szabadság- és komfortérzet, nem tudom azt csinálni, amit szeretnék, akkor, amikor szeretném és úgy, ahogy szeretném. Kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és minden bizonytalan, hiszen nem tudjuk, meddig tart még ez.”

A fitneszversenyző két stábtaggal lakik együtt. Ha nincsenek a szállodában a felvételek miatt, edzeni szokott, főz, sorozatot néznek, beszélgetnek és játszanak. És persze videótelefonon keresztül tartják a kapcsolatot az otthoniakkal.

(Kiemelt kép Instagram/Gelencsér Tímea)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top