Sztárok

Rettegett vírustól szenved az Exatlon egyik játékosa, egy ideig még biztos nem térhet vissza a pályára

Jelenleg kezelés alatt áll Novák Zalán.

Pár héttel ezelőtt Tóth Dávid egy trópusi vírus miatt kényszerült otthagyni az Exatlon-pályát egy időre, most pedig a verseny egyik kihívója, Novák Zalán is elkapta a kórt, ami miatt 5-7 napig még biztosan kezelik.

Novák Zalán (Fotó: TV2)

Novák Zalán (Fotó: TV2)

„A dengue-vírusról tudni kell, hogy szúnyogok terjesztik, és »csonttörő láz«-nak is nevezik, mivel olyan erős fájdalmat okozhat, hogy a beteg úgy érzi, mintha eltörnének a csontjai. Tünetei többek között a láz, a fejfájás, a kanyaróhoz hasonló bőrkiütés, valamint az izom- és ízületi fájdalmak. A dengue-láz ritka esetben életveszélyessé is válhat, a betegség lecsengési ideje 5-7 nap, szóval Zalán egy darabig még biztos nem térhet vissza a pályára” – írja a promotions.hu.

A hétfői adásban Palik László bejelentette a Bajnokok új tagjait, Király Nórát és Orbán Olivért, a Kihívókhoz pedig Dékány Dóra, Belényi Bea és Herceg Alex érkezett újoncként. A műsorvezető elárulta továbbá, hogy új időszámítás kezdődik: aki ezentúl lesérül, és nem tudja folytatni a küzdelmet, az a versenyző kiesik, emellett megszűnik a védettség is.

Olvass még az Exatlon Hungaryről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top